Prešla som bránou - pre mňa bránou nového poznania.
28.- 29.- 30. január 2005 - horský hotel pod Šturcom. Bolo nás 19.
Všade veeeľa snehu, na modrej oblohe sĺnko a vonku takých cca mínus 20.
Mám krásny osobný zážitok, poznanie, skúsenosť a potvrdené, že všetko čo sa deje sa takmer vždy najprv odohráva človeku v hlave. Aj tá zima vyzerala, že bude nepríjemná. Pre mňa by určite aj bola, keby som ju bola takto vnímala.
Ako prvé som sa naučila, že so všetkým, čo je nepríjemné je treba urobiť radikálny poriadok. A na počudovanie mi to fungovalo.
Ono to ľudia moji funguje naozaj, ale naozaj vááááážne

Bolo úžasne preskúmať seba, nechať sa prekvapiť nepoznaným a spoznať, aké bolo vnímanie jednej a tej istej veci medzi nami tam rôznorodé.
WhiteWolfSix je úžasne v pohode človek. Je radosť pobudnúť v jeho blízkosti. Naučil nás múdro používať metódy, ako si zharmonizovať svoju psychiku, aby nám mozog vedel odpovedať a pracoval tak, ako si želáme.
Ja osobne som získala návod, ako sa zbavím stresu keď ma prepadne. Začala som si tiež pozornejšie všímať svoje pocity a s prekvapením teraz vnímam, ako veľa mi hovoria.
To, čo som sa naučila, môžem využiť želateľným spôsobom pre svoju potrebu kedykoľvek, keď budem potrebovať mentálny, alebo psychický pokoj a pohodu.
Pochopila som logiku, ako sa dá jednoducho rozkázať mozgu, aby aj on mňa, keď je treba počúval. A to všetko si viem už predstaviť a môžem i viem to aj urobiť. Práca lektora, jeho vedomosti a skúsenosť je v tomto smere nenahraditeľná. Pochopila som to a teraz záleží už len na mne, čo so skúsenosťou urobím, ako a kedy ju budem pre svoj prospech používať.
Nie je už teraz mne nutné, aby som musela počúvať zvuk nahrávky
hemy-sync. Pomôcť môjmu mozgu dokážem teraz už kedykoľvek, lebo viem AKO to správne urobiť. Stačí mi už len zdokonaľovať techniku a naladiť si ju na svoj osobný a želateľný rytmus a potreby.
Nie je to nejaké bu-bu-búúú......tiež nie je to o tom a na to, aby sme sa chodili do jemnohmotného sveta len jašiť,
alebo len vyhľadávať dobrodružstvá.
Je to predovšetkým o poznaní samého seba. Je to tiež o tom, že chcem a môžem dosiahnúť viac.
Je to o poznaní, že nemám len moje fyzické telo.
Je to o pochopení, že môžem vnímať to, čo je väčšie ako tento fyzický svet.