Moje milé kurzové kolegyňky,
tak ja v rámci prepracovanosti si už permanentne klopem na vlastné dvere, kým si uvedomím, že klopem domov a radšej by som mala odomknúť....
No a "na zdravie" a podobné veci si hovorím od detstva, lebo ako jedináčik trpím samomluvou a svecomluvou.

poznáte niekto?
Snažím sa celkom usilovne trénovať, čomu sme sa priučili.... A musím sa vám priznať, že s tým videním.... dnes som si v sebe urobila jasno: aj by som veeeľmej chcela, ale mám strach.... a ten strach mi nedovolí "otvoriť oči".
A tak som si pre istotu dala program, lebo už sa občas začínajú "ukazovať" kadejaké veci, že prosím pekne, zatiaľ si prosím "vidieť", len keď o to vyslovene poprosím, nech sa mi to nepletie "reálno" cez iné oné "reálno".
Nuž tak som si aj dnes zatrénovala a je to úžasné!!! ....a aj keď viem, že som bola na kurze preto teraz, lebo som tam len teraz mala byť, normálne by som bola celkom rada, keby som sa mohla týmto úžasným veciam venovať už skôr.... no čo.... radšej neskôr, ako nikdy

A ešte som si všimla takú vec, v rámci toho, čo ste písali o "videní", že ja zasa mávam nejakú takú zvláštnu istotu, že: VIEM. A basta. Nie je o čom diskutovať..... A ono sa tak naozaj stane, alebo sa ukáže, že je to tak. Takýto stav poznáte?
iiiiiiii vpravo dolu mi bliká že: 1 Error červeným, tak som zvedavá, či mi tento príspevok zberie, pre istotu: ctrl ól, ctrl céééé...