Ahojte tak chcem sa s vami podelit o zopar mojich zazitkov z kurzu Prechod bránou 2.
Velmi som sa na tento kurz tesila a posledne tyzdne som iba odpocitavala dni. Kurz sa konal v ostrave, ale aj napriek dialke ktora ma delila od mojho bydliska, som sa ho rozhoda absolvovat prave tu a oplatilo sa. Naucila som sa zase viac vnimat ze som naozaj viac ako len fyzicke telo

a citila som to kazdy jeden den. Mali sme super pocasicko a stretli sme sa tam dobra partia ludi, aspon tak to vnimam ja. Bola som velmi zvedava na kazde jedno cvicenie, ktore si na nas wolfik vytiahne

a boli naozaj poucne a zabavne. Spominam si hned na niekolko ked som santila po miestnosti a uzivala som si zabavu... ...po dlhom case som nezmyslala ako bezny clovek, ktoremu je na hlavu nahadzanej vela prace, jednoducho som konecne vypla a citila som sa ako dieta tak bezstarostne a zabavala som sa ,co je pre nas "dospelakov",

na trivialnych veciach. Zistila som ze hlava pri cviceniach dokaze narobit vela neplechy... Samozrejme ww6 mi povedal tie spravne veci, ktore ma brzdia v jednotlivych cviceniach, a ked som si ich zobrala k

tak to naozaj fungovalo ako ma. Tazko tu budem opisovat to ako som prezivala jednotlive cvicenia, to ked nezazijes tak nevies

pre mna bol toto uzastny weekend zo super ludmi vo vybornej atmosfere. Som rada ze som spoznala fajn ludi, od ktorych som sa tiez ucila lebo kazdy sme iny a vsetko prezivame po svojom. Ked som prisla v nedelu vecer domov mala som pocit ze ziarim od radosti a naplnenosti z kurzu. Najhorsi bol navrat do prace

z tych par beztarostnych dni som zrazu musela naplno zapnut do maximalneho vykonu co sa teda nepacilo ani mojmu telu a ani mne.

este ze viem jak zrelaxovat

.
Bonusy, ktore som si odniesla z kurzu su, ze sa citim kreativnejsie a vnimavejsie, a mam chut sa na ludi staaale takto

vyskierat a moje duchovno sa citi harmonicky
Peto velmi krasne dakujem za super week