aby som nezabudol...ako stary odporca a skeptik som si pochopitelne nemohol nechat ujst "lov na kolieska". To su tie utvary, ktore uz boli predmetom rozsiahlej diskusie na tomto fore. PB mi prisiel ako celkom dobry "kolieskovy rybnik". Cvakal som len tak, alebo ked sa mi zazdalo, ze nieco sa okolo mna mihlo. Vysledok ?
V kazdom pripade, fotka nizsie vznikla "cvakanim naslepo". Mam zopar fotiek cvaknutych par sekund pred nou a par po nej, identicke svetelne podmienky, identicke fotene miesto, a aj tak, hla:

tato fotka nizie presvedcila aj mna. Vsimnite si, ze vsetko na fotke je ostre, len to koliesko je rozmazane, ako keby bolo v pohybe. Mozete mi verit, ze som fotil selijako, aj lampy rozsvietene, aj zhasnute, aj sikmo, aj odraz svetla daky som chcel zachytit, aj na chrbte som lezal pri tom, secko mozne, ale nikdy ked som spekuloval nad dakym trikom som nic neodfotil, ziadne kolieska...a potom si sfotim len tak, a aha:

este mam zopar fotiek, prakticky identicky nafotenych (cvakal som to iste v priebehu par sekund, a obcas sa objavilo koliesko). Skratka zaujimave. Pochopitelne, su aj fotky s ucastnikmi kurzu

nie len kolieska
reg "fotil-som-aj-zivych-ludi"