Náhodou, ja vydržím v meditácii v sede aj 2 hodiny!!! .... a čo sa týka "pocitu pokoja v mysli" kľudne by som tak zotrvala donekonečna a nechce sa mi vracať sa do normálneho sveta, ale moje telo to nezvláda - potom je to obrázok pre Boha vidieť ma, ako sa rozplietam a doslova sa učím chodiť a vystieram sa niekoľko minút
North, ja osobne si myslím, že pokiaľ by si sa chcel venovať umeniu relaxácie a neskôr meditácie a neskôr skúšať závažnejšie mystické technické praktiky, mal by si si vybrať ako vzor iného avatára, ako Kurta.... lebo napríklad ja osobne, keď ho počúvam, tak mám skôr tendenciu blbnúť a skákať, ako sa upokojiť.
Ale tvoja túžba zažiť niečo výnimočné, mystické je fajn. A nevzdávaj sa jej.
Naozaj niektorí ľudia sem už prídu s danosťami o ktorých iní len snívajú, ale to len preto, že si to tvrdým tréningom nabalili do kufra v predchádzajúcich vteleniach a terazky si to tu jednoducho "našli"
A ako ti chalani napísali, každý máme svoje vlastné tempo na učenie sa čohokoľvek.
Napríklad ja mám už 46 rokov a dvoch dospelých synov, a ešte stále som sa nenaučila robiť šišky z kysnutého cesta a pritom ich mám tak rada......a to cesto kurva nie a nie správne vykysnúť!!!! ...som samouk možno by mi stačila jedna lekcia u dobrej kuchárky
Tak aj ty skús len tak nezáväzne Prechod bránou s WW6 a uvidíš, či ti cesto správne vykysne
![flora008 [smilie=flora008.gif]](https://forum.annwin.eu/images/smilies/flora008.gif)
Veľké Dielo je konané, aj keď ešte spíme.