Vďaka drooid, v minulosti som sa liečil na panickú poruchu u psychiatra (uzival som sertralin v menších dávkach pod dobu 6 mesiacov a mám všetku literatúru od MUDr. Praška ohľadom panickej poruchy), absolvoval som skupinovú KBT kognitívne behaviorálnu terapiu, ktorá mi veľmi pomohla a doteraz chodím ku psychológičke

. Panické ataky už vedome počas dňa nemávam (skôr sa to dialo na miestach, kde bolo veľa ľudí a odkial sa nedalo hneď újsť), ale zrejme ma to našlo pri mojom fyzickom odpočiku. Myslím, že na panickú poruchu je potrebná duchovná liečba, keďže po vybratí antidepresív sa vždy vráti. Možno duševné poruchy nám často niečo signalizujú. Verím, že na to časom prídem.
Preto aj tie relaxácie, každý deň relaxujem, aby som načerpal energiu. Ale zistil som, že čím idem v relaxácií hlbšie, tým mi je fyzicky lepšie a aj zdravšie. Moja imunologička krúti nad výsledkami z prietokovej cytometrie hlavou, ako je možné také výrazné zlepšenie?
Čiže chcem sa venovať hlbšej relaxácií, teda meditácií a robiť pokrok i naďalej.