od madagaskar » Nedeľa, 21. August 2011, 03:00
ja by som sem rad prispel tiez. minulu noc som ako kazdu noc zaspaval s uvolnovanim relaxaciou, ale len preto, lebo sa potom lepsie citim, ja nemam zaujem sa pokusat o ac, lebo doteraz som nenasiel ziadny dovod preco by som sa mal o to pokusat, tak nateraz to neriesim..ale tuto noc ako som uz napisal som zacal s relaxaciou, neskor som zaspal a mal som dva LD po sebe, prvy som svojvolne znicil, lebo som sa nesustredil nazaciatku LD na koncentraciu a proste som sa v LD bavil a LD sa rozplynul, lebo obrazy preskakovali moc rychlo....to je fuk...v druhom LD uz som zaciatok bral vazne a uplne som sa sustredil na koncentraciu a sustredil som sa na nejaky dzban a pre istotu som si ho v LD vzal so sebou a vzdy ked som citil, ze moja koncentracia klesa tak som sa na neho uprene pozrel a koncentracia sa zvysovala, no proste tento LD som si uzil a zabavil som sa...ale o co mi ide je to co prislo potom....po druhom LD som sa zobudil a okamzite som chcel zaspat, ale namiesto toho,aby som zaspal som videl, ako letim z mojej izby do obyvacky, ktora je hned vedla, a letel som tam asi vo vyske v akej by so aj kracal, ale nohy som proste lecitil, ja som jednoducho isiel do tej izby, a v tej izbe som videl ako spi moj brat a chcel som mu nieco povedat, ale citil aj pocul som svoj hlas akoby velmi slaby a akoby uplne prichadzal odnikial, ja neviem ako to inak opisat, ten hlas nemal ziadnu intenzitu, potom som citil ako som zastavil v tej obyvacke pri gauci na ktorom spal moj brat a tam som sa schulil do klbka, a to sa mi dost nezda, lebo keby isli o OBE, tak ziadnu cast tela by som asi necitil nie? A vtedy som sa zobudil s dost silnym narazom a vyrazenym dychom vo svojej posteli o izbu dalej. ja si myslim, ze islo o LD, v ktorom mi podvedomie, chcelo naprogramovat situaciu ako pri AC, asi aby si pomyslel, ze juchuu super mal so konecne AC, ale mne sa to fakt nezda realne to co sa stalo....
Naposledy upravil
WhiteWolfSix dňa Nedeľa, 21. August 2011, 07:06, celkovo upravené 1
Dôvod: Tvoj príspevok nesúvisel s témou problému so zaspávaním a tak bol oddelený do samostatnej témy