od GigiViera » Utorok, 27. Jún 2006, 06:55
Nopal, velmi pekne si to napisala, urcite sa na vstup do "rise snov" treba pripravit. Aj nase dieta uz vyse pol roka pocuva pred spanim HS, a vzdy si vybera ze ci taky alebo onaky. Aj krabica sa mu pacila istu dobu. Mne ale REBAL na spanie dobre nerobi, rusi ma. Nejak je to asi vela energie alebo co. Rezonancne ladenie, krabica, afirmacia, to ano, ale rebal je uz pre mna privela. Ten mi super funguje na ludi - teda v skupinach, aby si niekto nepocuckal - ma tu vyhodu ze prepusti tie vyssie energie, takze napriklad laska a sucit moze cez neho prudit oboma smermi, ale nenalepi sa kadeco ine. RAz sme mali super zazitok pri nejakej prepazke, pred nami mala pani konflikt s tym clovekom co stal v rade, bol velmi neprijemny. My sme si spravili rebal, akoze pohoda, a ked ta pani za prepazkou zdvihla tvar ze tedy co my chceme, este bolo na nej vidiet to obrovske napatie a ustvanost z toho predosleho klienty a bolo krasne, ako za par milisekund ten vyraz uplne spadol pri pohlade na nas, totalne sa uvolnila a vybavili sme vsetko vpohode.
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili.