Ahojte
Som tu nová, Vaše forum som objavila včera, keď som sa začala zaujímať o AC. Nechcem vytvárať novú tému, mám len jednu otázku súvisiacu s názvom tejto témy.
Ako som spomínala, včera som začala študovať toto forum, rozčítala knihu od Roberta S. Petersona - Astralna projekcia. Zaujalo ma to natolko, ze som sa vecer pokusila o AC. Dovodom bolo, ze som chcela sama seba presvedcit o tom, ze existuje nieco viac, ako len zivot, ktori zijeme. O tom, ze clovek je naozaj spojenie schranky a ducha. Pred par dnami mi zomrel blizky clovek, a akosi som stale neverila na tie reci o ludskej dusi. Nie som veriaca, ale zacinam sa na to pozerat trosku z ineho uhla.
Moj pokus o AC: Samozrejme, nevedela som sa sustredit, a po chvilke som to vzdala. Mohlo byt nieco pred dvanastou hodinou v noci. Okolo 4.00 rano som vsak zacitila neopisatelny pocit. Celu noc som nemohla poriadne spat, budila som sa, ale toto sa mi stava poslednych par dni dost casto. Ten pocit bola velmi intezivna vibracia, pocitovala som ju na hrudniku. Doteraz sa mi nic take neprihodilo. Citila som ju, ako spiralovite vo mne vibruje. Nie na jednom mieste, ale ako spirala. Bolo to dost intenzivne. Zaroven mi velmi hucalo v hlave, citila som tlak, ze som sa toho prelakla a snazila sa otvorit oci. Pocas vibracii som bola plne pri vedomi, vedela som, ze to, co sa odohrava nemoze byt sen. To by bolo moc realne. Strach z neznama ma viedol k tomu, aby som otvorila oci, nech to rychlo odoznie. Tak sa aj stalo.
Moja otazka je, ci je mozne, aby som dosiahla vibraciu suvisiacu s AC aj vtedy, ked sa o to v tej chvili nepokusam? Ako sen mi to neprislo, bolo to take realne. Spociatku som aj rozmyslala, ze sa mi to mohlo prisnit. Ale na druhej strane, ked ta vibracia zacala, tak som sa toho prelakla a vnimala som ju plnym vedomim. A neustupovala. Az vtedy, ked som to chcela myslou ukoncit ja a otvorila som oci.
Dakujem za precitanie mojho dlheho prispevku. Ak tu aj bolo pisane nieco podobne, prepacte, este som nepresla cele forum. A tento moj pocit ma dnes tak tazil, ze som cele rano rozmyslala, ci to bolo realne alebo nie.