Chcela by som sa spytat nieco na temu astralneho cestovania.
O AC toho vela neviem a viem ze sa to neda naucit tym ze budem hladat typy na internete, ale uz niekolko krat som sa o astralnu projekciu pokusala. Asi nejak takto: lahla som si na postel, zavrela oci -neviem ci to nieje problem- uvolnila som sa, a "vycistila som si mysel". Niekde som citala ze je dobre sustredit sa na celo, tak aj to som skusila. Ale nic sa mi nepodarilo. Sustredila som sa na oddelenie sa od tela alebo ako to nazvat. A zrazu sa mi mimovolne zacali otvarat oci, ale videla som to co v skutocnosti, ako keby som len tak lezala a pozerala sa. A otvarali sa velmi pomaly a videla som to tak sedo, a cakala som uz len na to kedy sa konecne celkom oci otvoria. A ked uz skoro boli uplne otvorene tak, som ako keby otvorila oci ja sama odseba. Dovtedy som oci otvarala akoby nechcene, ako ked mate v ruke tik. Ked som potom len tak lezala, a neislo mi to tak som to vzdala. Vacsinou to tak dopadne, ale vratim sa k tomu znova. Mavam ale problemy sa sustredit na to co chcem dosiahnut, alebo vycistit si mysel, podari sa mi to len niekedy. Skusala som aj to s hupackou ze sa velmi silno hupem a nakoniec ma to ma vyhodit z tela ale to sa mi nedarilo...
Chcela by som poprosit o radu, viem ze je to skor o cviky a pokusiani sa o to znovu a znovu. Nevenujem sa tomu dlho a ani intenzivne len ked ma to napadne. Ale ja mam pocit ako keby to bol len moj vyplod fantazie a v skutocnosti to ani nieje..
Dakujem