by mfo » Friday, 21. October 2016, 09:18
Ahojte Vsetci,
Mam len jednu otazku, ale skor ako ju polozim, popisem situaciu ktoru som zazil.
Uz dlhsiu dobu experimentujem (ak to mozem takto nazvat) s vycestovanim mimo tela. Ale spat k mojej situacii.
Mal som nadstaveny budik na 6:00, rano ma budik zobudi a ja ho zastavim na 10 minut - proste si chcem este polezat. Zaspal som, v tom spanku som mal sen/zazitok o ktory sa chcem podelit.
Proste zrazu som si uvedomil ze snivam. Lietal som. Povedal som si kam chcem letiet a letel som tam. Zrazu som sa na dane miesto nevedel dostat, vedel som presne kde je, ale neslo to. Pozrel som sa na moje nohy, boli bose ale bez prstov. Uvedomil som si ze stojim na "lietajucom" kameni, stal som a ten kamen lietal so mnou. Nebal som sa, vedel som ze aj bez toho kamena viem lietat. Prekvapilo ma skor ina vec, nemal som prsty na nohach, nebola mi zima, proste nic, hoci som jasne skor citil ako videl, ze som to ja.
Skor ako som mohol cokolvek skusat sa tento zazitok ukoncil kvoli budiku.
Ten sen/zazitok som okamzite vedel co znamena, aky odkaz to pre mna je, rozbor tohoto zazitku nieje pre mna podstany.
A teraz otazka, bol to len lucidny sen alebo naozajstne vycestovanie?
Dakujem za odpoved.
mfo.