Pekný nápad.
1. Neviem. Ale snažím sa vnímať to, čo ja za osobnosťou.
2. Hlavne kungfu, vonkajšie - to, čo si pod tým každý vybaví, vnútorné (tchaj ťi) a čchi-kung ako doplnok bojového umenia, pre zdravie a
kľud. Toto ma zaujíma a robím to. Ďalej ma zaujíma akupunktúra, energetické centrá a meridiány a do tohto moc nevidím. Tiež sa krátko venujem astrológii ale kungfu je mi prednejšie.
Záujem o duchovno, o sebaspoznanie, tým žijem, nie je to pre mňa len tak že tu mám trochu ezoteriky a inak som bežný človek.
Sem-tam si zahrám na gitare, mám rád šach a anime/manga. Zvyčajne si večer púšťam nahrávku budhistickej mantry, inak počúvam, aj keď zriedkavo, pretože pri hudbe sa nič nedá robiť, metal. Vybehnúť si na kopček alebo do lesa, to tiež môžem.
3. Chcel som spznať ľudí ktorí sa zaujímajú o ezoteriku, o život. Keď som to tu prvý krát čítal hovorím si: wau, títo ľudia to aj fakt robia a nie len o tom kecajú!
4. Mohol by sa tu raz objaviť niekto v mojom veku mne cca rovný.
5. Hľadal som Vás
---
Lu Jou, básnik dynastie Južný Sung (1131 - 1162 n.l.) napísal báseň, ktorou chcel popísať Ta-moovu osobnú filozofiu:
Preklad:
Jiní se bouří, já jsem nepohnutýsvírání jsou žádostivostí, já jsem nepohnutý.Naslouchaje moudrosti mudrcú, já jsem nepohnutý.Ubírám se jen svou vlastní cestou.K tomuto som sa svojim doterajším spôsobom života priblížil a priblužujem sa.
---
Nedávno mi v hlave utkvela taká veta z poviedky od Čechova, že - Na svete je veľa názorov a dobrá polovica z nich pochádza od ľudí ktorý nikdy nezažili nešťastie. Aj preto sa netvárim vševedne.
---
Robím chyby každý deň